fredag 29 juli 2011

Visby - Karlskrona, Öland & Hoff

Vaknade tidigt på fredagsmorgon för att ta tag i lägenheten. Malin & jag städade upp det värsta och rensade ut all skit, gjorde oss i ordning och lämnade lyan och resten av tjejerna. Checkade in på båten som skulle ta oss till Oskarshamn igen!
Fikade på ett café med feeeeeett seg personal vilket gjorde att vi fick slänga i oss maten och springa till båten som vi knappt kom med!! Tur som vi hade hade dom inte dragit in landgången än så vi hann med nöd och näppe!

Tog bussen från Oskarshamn till Karlskrona för att fortsätta vårat äventyr!

Typiskt nog hade vi missat att vi skulle byta buss i Kalmar så vi hamnade utanför Karlskrona så Basse fick hämta upp oss ! Haha

Tog en sväng på stan Innan vi gick hem och började vår lilla förfest och fix för kvällen ;)

Tog en sväng till hamnen och träffade Wallgren och några från laget. Satt sär ett tag innan vi bestämde oss för att åka till Öland och se Hoffmaestro på Strand Hotel ! Galet bra!!































En sjukt bra kväll på ett sjukt bra ställe (jag SKA tillbaka)

Vi bestämde oss efter lite dans att åka hem och äta något då vi allihopa var galet hungriga!

Hittade inget som var öppet så vi fortsatte rulla tillbaka..
Mitt ute i ett bäcksvart ingenstans stannar bilen. Den går inte att starta, varningsblinkersen får fnatt. Ingen av oss har speciellt mycket batterier och det va sjukt kallt!!

Till slut kommer en bärgade och jag och Malin får bli bergade ! Riktigt spännande! Haha
Så sjukt ! DET HÄNDER BARA MED KLINGA!!

Blev bergade till Kalmar , mitt ute i ingenstans.. Inga lediga hotell och inga öppna bensinmacker med biluthyrning, iskallt fyra på morgonen !
Hittade. Ett schell hade öppet så vi länsade dom på mat i väntan på att vår mack med biluthyrning skulle öppna. Traskade bort till Statoil vid 06 och väl framme fick vi reda på att dom inte öppnade förrän kl 8 på lördagar.............
Smörade in oss på scandic för att slippa sitta ute i två timmar!!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar